Početna vrijednost

Končna vrijednost

ROI

BE point

Faza investicije

1.
Zemljište
2.
Idejno riješenje
3.
Predana dokumentacija za GD
4.
Gradbena dozvola
5.
U gradnji
6.
Uporabna dozvola

S velikim zadovoljstvom predstavljamo naš ekskluzivni stambeni  projekt smješten u idiličnom selu Barušići, u očaravajućem području Malinske na otoku Krku. Ovaj jedinstveni projekt obuhvaća tri elegantno dizajnirane kuće, svaka stvorena kako bi pružila izuzetno iskustvo življenja usred mirnih prirodnih okruženja. S fokusom na održivu gradnju i moderne estetike, ove rezidencije su postavljene da postave novi standard za luksuzni život na otoku Krku.

Smješten u mirnoj lokaliteti Barušići, ovaj projekt koristi netaknutu ljepotu Malinske, poznate po kristalno čistim vodama i bujnim pejzažima. Područje se može pohvaliti bogatom kulturnom baštinom i nalazi se na samo korak od prekrasnih plaža i živahnog obalnog života. Stanovnici će uživati u blizini lokalnih sadržaja i atrakcija, dok žive u mirnom, obiteljskom susjedstvu koje je i izolirano i lako dostupno. Strateška lokacija ne samo da nudi zadivljujući pogled na more, već također osigurava privatnost i mir, čineći ga idealnim mjestom za one koji traže skladan spoj udobnosti i luksuza uz Jadransko more.

Parcela: 851 m2
Podrum
Kuća a

P: 60.74 m2

Prizemlje
Kuća A

P: 173.88 m2

Prvi kat
Kuća A

P: 70.91 m2

Kuća A se sastoji od tri etaže: podruma, prizemlja i prvog kata. Ulaz u zgradu je preko natkrivenog ulaza na sjevernoj fasadi. U prizemlju se nalazi hodnik koji vodi do dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, toaleta i dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Iz dnevnog boravka, preko natkrivene terase, izlazi se u dvorište koje uključuje hortikulturu i bazen. Unutarnje stubište proteže se kroz sve tri etaže. Na prvom katu se nalazi galerija koja pruža pogled na otvoreni dnevni prostor, te glavna spavaća soba s garderobom i prostranom kupaonicom. U podrumu se nalazi konoba koja nudi jedinstven prostor za druženje i obogaćuje koncept same zgrade.

 

ETAŽE: podrum + prizemlje + prvi kat
NETO POVRŠINA STANA: 305,50 m²
PARKING: 2 PM

Parcela: 763 m2
Podrum
kuća b

P: 60.74 m2

Prizemlje
Kuća B

P: 173.88 m2

Prvi kat
Kuća B

P: 70.91 m2

Kuća B se sastoji od tri etaže: podruma, prizemlja i prvog kata. Ulaz u zgradu je preko natkrivenog ulaza na sjevernoj fasadi. U prizemlju se nalazi hodnik koji vodi do dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, toaleta i dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Iz dnevnog boravka, preko natkrivene terase, izlazi se u dvorište koje uključuje hortikulturu i bazen. Unutarnje stubište proteže se kroz sve tri etaže. Na prvom katu se nalazi galerija koja pruža pogled na otvoreni dnevni prostor, te glavna spavaća soba s garderobom i prostranom kupaonicom. U podrumu se nalazi konoba koja nudi jedinstven prostor za druženje i obogaćuje koncept same zgrade.

 

ETAŽE: podrum + prizemlje + prvi kat
NETO POVRŠINA STANA: 305,50 m²
PARKING: 2 PM

Parcela: 798 m2
Podrum
Kuća C

P: 132.25 m2

Prizemlje
Kuća C

P. 149.16 m2

Prvi kat
Kuća C

P: 97.38 m2

Kuća C se sastoji od tri etaže: podruma, prizemlja i prvog kata. Ulaz u zgradu je preko natkrivenog ulaza na sjevernoj fasadi. U prizemlju se nalazi hodnik koji vodi do dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, toaleta i dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Vrt je, uz hortikulturu, obogaćen bazenom. Unutarnje stubište proteže se kroz sve tri etaže. Na prvom katu se nalazi galerija koja pruža pogled na otvoreni dnevni prostor, te glavna spavaća soba s garderobom i prostranom kupaonicom. U podrumu se nalazi konoba koja nudi jedinstven prostor za druženje i obogaćuje koncept same zgrade.

 

ETAŽE: podrum + prizemlje + prvi kat
NETO POVRŠINA STANA: 378,80 m²
PARKING: 2 PM