O nama

Još davne 2009. godine, otvorena je prva od nekoliko tvrtki iz naše grupe, sa ciljem gradnje nekretnina na otoku Krku. Do sada smo izgradili preko 20 objekata, od samostojećih vila, do višestambenih zgrada. Posao je rastao, pa su se unutar grupe formirale i nove tvrtke, specijalizirane za konzalting i inženjering. 2023. godine otvorena je još jedna – agencija za posredovanje u prometu nekretnina.

Srdačno ćemo Vas primiti u našem uredu u Omišlju, gdje ćemo Vam pomoći naći idealnu nekretninu ili izgraditi nekretninu iz Vaših snova. Sa nama možete sve, kako naš moto i glasi- ‘’…od ideje do useljenja…’’, a sada krug zatvaramo i pružanjem mogućnosti prodaje, posredovanjem u prometu nekretnina.

Naš profesionalni i entuzijastični tim će Vam zasigurno pomoći u pronalasku idealne nekretnine. Maksimalno kvalitetna usluga u svim fazama je zagarantirana, bilo da nam se obraćate sa idejom za novi projekt ili ste u potrazi za već gotovom nekretninom – posvetiti ćemo Vam vrijeme i naći ono što odgovara Vašim željama i potrebama, kao i financijskim mogućnostima. Naš portfelj već sada nudi širok raspon vrhunski dizajniranih, namještenih po najvišim standardima, modernih nekretnina koje udovoljavaju različitim zahtjevima, a sve od projekta do ključa u ruke je pod stručnim nadzorom našeg tima.

Prodavateljima nekretnina nudimo uslugu oglašavanja i stručno i profesionalno preuzimamo brigu oko kupaca, prilikom posredovanja u kupoprodaji, na svestrano zadovoljstvo.

Obratite nam se s povjerenjem i … ''…just enjoy…'' – jer, Vi ste tu da uživate, a mi da odradimo sve za Vas i Vašu nekretninu iz snova!

Milan Abrahamsberg, CEO

t