Consulting

Ekonomsko - pravni okvir

Problemi upravljanja predstavljaju ključni izazov u procesu osnivanja i upravljanja tvrtkama u vlasništvu domaćih i stranih investitora, posebice u luksuznom sektoru nekretnina. Prema istraživanju o građevinskoj industriji u Hrvatskoj, neplanirani troškovi predstavljaju značajan faktor koji može ozbiljno utjecati na financijsku stabilnost projekata. U praksi, više od 60% projekata suočava se s neočekivanim izdacima tijekom različitih faza razvoja, što može dovesti do prekoračenja proračuna.

Razumijevanje ove točke od izuzetne je važnosti jer ne samo da utječe na likvidnost projekta, već može dovesti i do kašnjenja u izvođenju radova ili smanjenja kvalitete. Upravljanje tvrtkama i proračunom zahtijeva preciznost, proaktivnost i transparentnost.

Naš pristup rješavanju ovog problema uključuje pružanje transparentnih usluga procjene troškova, gdje jasno ističemo potencijalne izdatke i pružamo kontinuiranu financijsku podršku tijekom cijelog razvoja projekta. Na taj način, naši klijenti imaju sveobuhvatan uvid u financijski aspekt projekta, minimizirajući rizike i osiguravajući uspješno upravljanje proračunom tijekom cijelog procesa.