Početna vrijednost

Končna vrijednost

ROI

BE point

Faza investicije

1.
Zemljište
2.
Idejno rješenje
3.
Predana dokumentacija za GD
4.
Građevinska dozvola
5.
U gradnji
6.
Uporabna dozvola

Predstavljamo naš izvanredan projekt nekretnina, harmonično spajajući luksuz i udobnost. Smještene u Kraljevici, ove dvije predivne zgrade dizajnirane su kako bi ponovno definirale suvremeni način života. Svaka zgrada se ponosi sa sedam pažljivo oblikovanih stanova, pri čemu jedan od njih doseže vrhunac kao poželjni penthouse.

Zgrada A i B dočekuju vas svojim prostranim stanovima, koji se protežu od šarmantnih opcija u prizemlju, svaka pružajući obilje životnog prostora i bujnog vanjskog okoliša. Dok se penjete, gornji katovi otkrivaju eleganciju s prekrasno dizajniranim rasporedima, privatnim terasama i draguljem u kruni, Penthouseom s prostranom terasom koja pruža zadivljujuće poglede.

Ovi pažljivo oblikovani stanovi nude različite veličine kako bi zadovoljili različite preferencije, uz istovremeno osiguranje vrhunskog životnog iskustva.

Kraljevica je primorski gradić, smješten na ulazu u Bakarski zaljev. Obalni dio Kraljevice je poznat po prirodnim plažama i prekrasnoj šetnici. Dva srednjovjekovna dvorca, inače ostavština plemićkih obitelji Zrinski i Frankopan su sada već postali i  turističke atrakcije. Zahvaljujući zemljopisnom položaju, prirodnim ljepotama i zdravoj klimi, Kraljevica je jedan od prvih centara zdravstvenog turizma s kraja prošlog stoljeća.
 
Kraljevica ima odličnu mikrolokaciju, od Rijeke je udaljena 20 km, od Krčkog mosta svega 4 km, a od zračne luke u Omišlju samo 8 km. Kraljevica je idealno mjesto za život, a u posljednje vrijeme i za turizam. 

O projektu

Tehnički opis