construction

Terenski radovi

Naša ekipa je svestrana snaga koja nudi širok spektar specijaliziranih usluga prilagođenih ispunjavanju zahtjeva naših klijenata u industriji luksuznih nekretnina i građevinarstvu.

Od samog početka, naše ekipe se ističu u predpripremnih radovih, izvodeći temeljite preliminarne pripreme terena kako bi osigurale glatki početak građevinskih projekata. Zemljani radovi izvode se s preciznošću i obuhvaćaju iskope i radove na tlu koji su ključni za temelje naših arhitektonskih poduhvata. U području strukturalne cjelovitosti, naše vještine dolaze do izražaja u betonskim i AB radovih, obuhvaćajući kompleksnu umjetnost izgradnje betonskih i armirano-betonskih konstrukcija. Za složeni metalni rad i montažu, naši bravarski radovi nude vrhunsku obrtničku vještinu, dok svi zidarski radovi demonstriraju našu stručnost u zidanju opekom i drugim zidarskim zadacima. Naša predanost osiguravanju toplinske i zvučne učinkovitosti u zgradama očituje se u izolaterskih radovih, garantirajući pravilnu ugradnju izolacije.

Podižući estetiku i funkcionalnost strukture, bez poteškoća izvodimo I fasaderske radove, obogaćujući vanjske površine s lakoćom. Stvarajući glatke i završne površine, gipsarski radovi uključuju precizno nanošenje žbuke na zidove i stropove. Raznoliki podopolagački radovi obuhvaćaju postavljanje različitih vrsta podnih obloga, uključujući pločice, drvo i laminat. Završni dodiri dolaze do izražaja u ličilačkih radovih, gdje nudimo usluge bojanja interijera i eksterijera kako bismo doveli građevinske projekte do završetka. Izvodimo i keramičarske radove, postavljanje keramičkih, porculanskih i drugih vrsta pločica na podove, zidove i različite površine. Izrađujemo i Stolarske radove, kojim ugrađujemo prilagođene drvene konstrukcije, elemente i namještaj, unoseći dašak luksuza u svaki detalj naših projekata luksuznih nekretnina i građevinarstva.